search
Sök
menu
Meny

Drop in vigsel

Två händer som håller i varandra och två ringar. 

Går du och din partner i bröllopstankar, men inte gjort slag i saken? Då har vi en glad nyhet. På alla hjärtans dag, den 14 februari 2020, ger Jönköpings kommun er möjligheten att komma till Rosenlunds Herrgård på drop in-vigsel.

Mellan klockan 13.00–19.00 kommer det att finnas borgerliga vigselförrättare och administrativ personal på plats för att göra er vigsel minnesvärd. Alla par som kommer innan klockan 19.00 kommer att bli vigda.

Alla brudpar och vittnen bjuds på kaffe och vaniljhjärtan. Det kommer att finnas en fin brudbukett att låna för de par som önskar. Efter vigseln serveras brudparet bubbel att skåla med. Alltsammans inramas av ballonger, blommor och ljus.

Glöm inte att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket, handläggningstiden är 3-6 veckor. När ansökan är klar skickas det två papper (hindersprövning och vigselintyg) till er i retur från Skatteverket och dessa ska medtas till vigseln. Hindersprövningen är giltig i fyra månader.

Om ni inte har möjlighet att ta med två vittnen finns det personal tillgänglig på plats.
Kostnad för vigsel är 625 kronor och faktureras efter vigseln.

Läs mer om Rosenlunds herrgård.länk till annan webbplats

Ansök om hindersprövning.länk till annan webbplats

Datum: 14 februari.

Tid: 13:00- 19:00.

Plats: Rosenlunds herrgård.

Kontaktuppgifter vigseltelefon 036-10 76 26 öppen måndag till fredag, klockan 10-12. Eller skicka e-post till: vigseladministration@jonkoping.se