search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistenter till Hallmansvägens gruppbostad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-11-29
Referensnr19-70-0199
Publicerad2019-11-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-11-29
Referensnr
19-70-0199
Publicerad
2019-11-07

Vilka är vi?
Vill du arbeta som stödassistent på en gruppbostad? Vi söker nu medarbetare till gruppbostaden på Hallmansvägen. Här finns det 6 lägenheter med direkt anslutning till gemensamma utrymmen. De boende har intellektuella funktionshinder och några har dessutom fysiska funktionshinder. Det finns alltid personal tillgängliga som stöd dygnet runt. Vi söker nu två medarbetare till vårt team.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är en del av arbetet. Enheten kommer under närmaste tiden expandera vilket innebär nya spännande utmaningar och möjlighet att påverka i förändring.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har gått Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom vården och gärna med personer med funktionshinder. Arbetet kräver att du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du ska vara flexibel, ta eget ansvar och ha initiativförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort
- Förmånscykel


Övrigt
Vi ska tillsätta fyra tjänster. två tillsvidaretjänster(provanställning kan komma att tillämpas). arbetstiderna är förlagda dag, kväll & helg. De två andra tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning, Arbetstiden är vaken natt. Ange gärna i din ansökan vilken/vilka av tjänsterna som du är intresserad av. Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Emma Alexandersson, Enhetschef  036-10 73 16
Fackliga representant, Susanne Hardeberg 036-12 65 06

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.