search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Musiklärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRibbaskolan i Gränna
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-24
Referensnr19-60-2673
Publicerad2019-11-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ribbaskolan i Gränna
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-24
Referensnr
19-60-2673
Publicerad
2019-11-05

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Du får undervisa våra elever i musik på Ribbaskolan låg, mellan och högstadiet. Musikundervisningen sker i samarbete med en annan musiklärare på skolan. Musik i kombination med annat ämne kan vara aktuellt om du önskar och även omfattningen mellan 80-100% kan diskuteras. Uppdraget innebär också att du är involverad i skolans övergripande arbete med att utveckla nya spännande kulturella och estetiska upplevelser för skolans elever.

Du får arbeta i moderna miljöer där IT är ett självklart instrument i vår undervisning. Du får vara en del av samhället där skolan är viktig.

Välkommen till oss
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 75 personer och 600 elever har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern. Högstadieskolan är byggd för tio år sedan med arkitektinspiration av den historiska miljön Gränna-Visingsö.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. Innevarande läsår fokuserar vi gemensamt på "Elevsyn" med syfte att öka elevernas måluppfyllelse och trygghet ytterligare. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare.

Din kompetens

  • Du älskar musik och trivs i en lärande miljö
  • Du är legitimerad lärare i musik, har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna
  • Du är bra på att ta initiativ och har lätt för att samarbeta med andra
  • Du är pedagogisk och inspirerande
  • Du har grundläggande IT-kunskaper

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Upplysningar
Kontakta gärna;
Rektor Pär Plamgren 036-106660
Fackliga representanter 

Vi söker musiklärare omgående, 100%.
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.