search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till kålgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-01
Sista ansökningsdag2019-11-29
Referensnr19-71-0205
Publicerad2019-11-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-01
Sista ansökningsdag
2019-11-29
Referensnr
19-71-0205
Publicerad
2019-11-08

Vilka är vi?
Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och är beläget centralt i Jönköping med bra bussförbindelser. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fem är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Vi söker nu en ny medarbetare till nattjänst och hoppas du vill vara en del av vårt team!

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med att ge hyresgästen individuellt anpassad personlig vård, omsorg samt social stimulans utifrån biståndsbeviljade insatser med ett salutogent förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande om du har arbetslivserfarenheter från omvårdnadsarbete. Det är också önskvärt att du har tidigare erfarenhet av nattarbete. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer de boende kan ställas inför. Du ser möjligheter, tar gärna egna initiaitiv, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Utöver detta är du både självständig och samarbetsvillig då arbetet utförs såväl ensam som i grupp. Dessutom har du ett empatiskt och relationsinriktat förhållningssätt, tar gärna egna initiativ och ser service ser som en självklar del i arbetet!

Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med olika parter, dokumentation, medicinhantering samt inläsning på information som berör arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Flexibelt och varierande arbete
- En god sammanhållning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst där arbetstiderna är förlaga till natt. Möten och utbildningar kommer att schemaläggas dagtid. Jönköpings kommun stävar efter att alla ska arbeta heltid och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Nattjänstgöringen innefattar 87%, önskas högre sysselsättningsgrad kombineras det med kvällsarbete.  Urval sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan dag!

Upplysningar
Enhetschef Marita Fredriksson: 036-107111
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.