search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Näringslivsutvecklare

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsNäringslivsavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-11-18
Referensnr19-04-0042
Publicerad2019-11-04
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Näringslivsavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-11-18
Referensnr
19-04-0042
Publicerad
2019-11-04

Vi söker dig som vill ha ett av Jönköpings roligaste jobb! Som näringslivsutvecklare på Jönköpings kommun är du en central person i utvecklingen av kommunens dynamiska näringsliv. Näringslivsavdelningen består av sex medarbetare med kontor i Rådhuset. 

Ditt huvudsakliga ansvar blir att jobba med:

- Företagsetableringar / nyföretagande
- Säkerställa att kommunens processer stödjer näringslivet

Du kommer också att delta i näringslivsavdelningens övriga arbete, exempelvis företagsträffar och marknadsföring av Jönköping som etableringsort.

Vi tror att du har en erfarenhet av ledande positioner i näringslivet och ett stort intresse för företagande. Du brinner för att ge service av bästa kvalitet och gillar högt tempo. Tjänsten kräver att du är naturligt social, ansvarstagande och en bra lagspelare. Du gillar att arbeta med utveckling och har sannolikt varit ledare i olika typer av utvecklingsprojekt, gärna inom tjänsteföretag. 

För att lyckas i rollen bör du ha en högskoleutbildning inom ekonomi eller marknadskommunikation. Rollen innehåller många uppgifter som innebär kommunikation med omvärlden, därför måste du vara duktig på att hantera svenska i både skrift och tal.

Erfarenhet av arbete i offentlig sektor är meriterande.

Intervjuer kommer att genomföras löpande, skicka därför din ansökan snarast!

Eventuella frågor besvaras av Sven Rydell, Näringslivschef. Han är lättast att nå via e-post: sven.rydell@jonkoping.se. Hans telefonnummer är 036 - 10 55 08.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.