search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vi söker nu två stödassistenter till Sveavägens serviceboastad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-01 till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag2019-11-13
Referensnr19-70-0189
Publicerad2019-10-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-01 till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag
2019-11-13
Referensnr
19-70-0189
Publicerad
2019-10-30

Vilka är vi?
Svevägens servicebostad ligger på sveahäll. Här bor 9 medborgare och vi är 8 medarbetare. I boendeformen ingår omsorgs och serviceinsatser, vilket innebär individuell anpassad hjälp i det dagliga livet. Det är två tjänster som ska tillsättas och båda är vikariat.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. Medborgarens behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt för att öka självständigheten hos medborgaren med inslag av både social och praktisk träning. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet utbildning inom pedagogik eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.  Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Sveavägens gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort.


Övrigt
Arbetstiden är förlagd på dag/kväll och helg. Det är två tjänster som ska tillsättas och de är båda vikariat på 6 mån med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Altijana Samardzija, Enhetschef - 036 107028
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.