search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Hemteam

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-21
Referensnr19-71-0202
Publicerad2019-10-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-21
Referensnr
19-71-0202
Publicerad
2019-10-31

Vilka är vi?
Socialtjänsten i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare!

Hemteam tillhör socialförvaltningens myndighetsenhet i äldreomsorgen.
I dagsläget finns tre hemteam, teamen består av enhetschef, biståndshandläggare, specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska/rehabiliteringsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast. Vi är ett tvärprofessionellt team som arbetar tillsammans med utredning av medborgarnas behov och nu söker vi två nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Personalen i hemteamet möter upp den enskilde i hemmet när denne kommer hem från sjukhuset. Vårt arbete präglas av ett salutogent, flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt med den enskildes behov i centrum. Som undersköterska i hemteam utför du omsorgs- och omvårdnadsuppgifter utifrån ett funktionsstödjande- och rehabiliterande arbetssätt. Vi utgår från hemteamets lokaler och arbetar i den enskildes hem. Vårt mål är att den enskilde ska ha möjlighet att påverka och ta ansvar för sin egen situation ska öka. Vi planerar självständigt arbetet utifrån den enskildes förutsättning och behov. Då vi är ett utredningsteam arbetar vi mycket med bedömningar och har ett utpräglat rehabiliterande arbetssätt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. För att trivas i rollen som undersköterska inom hemteam tror vi att du är strukturerad, självgående och flexibel. Vidare är du stabil, initiativtagande samt ha en mycket god samarbetsförmåga. Detta behövs eftersom att du i tjänsten kommer ha mycket kontakt med den enskilde, anhöriga och övrig personal. Du ska även vara intresserad av utvecklingsarbete samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete!
- En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier
- Möjlighet till kreativitet då vi arbetar utredande.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar, semesterväxling samt rabatt på Jönköpings länstrafiks årskort.

Övrigt 
I denna rekrytering tillsätts flertal tjänster. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning 
Helen Plym, biträdande myndighetschef tel: 036-10 70 67.
Fackliga representanter: 
Annika Brobeck, tel: 072-521 49 67
Susanne Johansson, tel: 073-056 52 12

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.