search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarumskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-11-12
Referensnr19-60-2771
Publicerad2019-10-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarumskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-11-12
Referensnr
19-60-2771
Publicerad
2019-10-29

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Arbete i förskoleklass och eventuellt del av tjänst i fritidshem. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med ytterligare en lärare i förskoleklass. Den aktuella tjänsten gäller förskoleklass på Ljungarumsskolan F-6. I ditt arbete strävar du efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt.

Välkommen till oss!
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av två skolor, Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 365 elever och drygt 60 anställda. Den aktuella tjänsten är för förlagd till Ljungarumsskolan F-6.

Kompetenskrav
Du har förskollärarexamen eller lärarexamen för årskurs F-3. Vi vill att du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du har grundläggande IT-kompetens och god vana av att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg.

Som person är du duktigt på att arbeta med andra människor och har en god förmåga att på ett konstruktivt sätt kommunicera med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du trivs och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra när det gäller planering och utveckling av verksamheten, samtidigt som du också kan driva ditt eget arbete framåt. Du har ett strukturerat, kreativt arbetssätt och är duktig på att inspirera barnen att själva upptäcka och lära. Du är stabil och engagerad och vill utvecklas i ditt arbete. Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete och du kan skapa engagerande lärmiljöer utifrån ett tydligt ledarskap.  

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer
Rektor Catarina Markus 036-106243
Biträdande rektor, Tomas Claesson 036-106241
Lärarförbundet, Cecilia Larsson 036-105097

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.