search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps so, Stensholmsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-04 eller enligt övernskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-18
Referensnr19-60-2101
Publicerad2019-10-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps so, Stensholmsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-04 eller enligt övernskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-18
Referensnr
19-60-2101
Publicerad
2019-10-28

Välkommen till oss
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ny kollega i åk 5 på Stensholmsskolan, gärna med behörighet att undervisa i engelska och svenska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 5 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med övriga mycket erfarna och duktiga lärare i arbetslaget.

Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet utifrån den som styrmedel som lärare enligt de direktiv som styr kommunal skola. I tjänsten ingår ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för alla våra elever. Andra delar av uppdraget är mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete med mera.

Kompetenskrav
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa åk 4-6. Behörighet i svenska och engelska är meriterande. Grundläggande IT-kompetens är önskvärt.
Som person är du en tydlig ledare i klassrummet och är trygg i lärarrollen. Du har förmågan att kunna anpassa undervisningen och har det som ditt förhållningssätt gentemot elevernas behov och förutsättningar. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Håkan Friberg, Lf och skyddsombud, hakan.friberg@jonkoping.se
Sara Alm, LR, sara.alm@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.