search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till äldreomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsrogen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-12-15 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag2019-11-14
Referensnr19-71-0196
Publicerad2019-10-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsrogen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-12-15 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag
2019-11-14
Referensnr
19-71-0196
Publicerad
2019-10-24

Vilka är vi?
Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ-och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg, hälso-och sjukvård samt myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med medborgare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Äldreomsorgen består i sin tur av tre äldreområden uppdelade geografiskt och nu söker vi tre enhetschef till äldreområde ett som utgörs av 9 äldreboenden i centrala Jönköping, Bankeryd och Bottnaryd.

Vad innebär arbetet?
Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet för att genom dina medarbetare bidra till att våra hyresgäster kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Du har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar där utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. Organisatoriskt är du underställd områdeschefen och i ditt arbete har du stöd av personligt anknuten HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom. På plats ute i verksamheten har du också stöd av din enhetsadministratör.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom området och har du erfarenhet av ledande befattning är det meriterande. Du som söker är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer, är förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du har dessutom en god samarbetsförmåga men kan även hantera självständigt arbete. Som person är du tydlig i din framtoning, tar gärna egna initiativ samt är resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Ditt ledarskap präglas av närvaro, delaktighet och engagemang. Utöver detta hanterar du såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

  • Förkortad arbetstid juni, juli och augusti. 
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Individuell lönesättning.
  • Betald semester från första anställningsåret.
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
  • Förmånscykel.


Övrigt
I denna rekryterings tillsätts tre vikariat på ett år vardera, två till Solstickegatans äldreboende och en till Ekåsens äldreboende. Vikariatet på Ekåsens äldreboende kan komma att förlängas. Vikariaten till solstickegatans äldreboende pågår till februari 2020. 

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Barbro Lundeby områdeschef tel: 036- 10 68 23
Fackliga representanter: fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.