search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kommunvägledare som vill medborgarens bästa, vikariat

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKontaktcenter
AnställningsformTidsbegränsad, sex månader
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-12
Referensnr19-04-0040
Publicerad2019-10-24
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kontaktcenter
Anställningsform
Tidsbegränsad, sex månader
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-12
Referensnr
19-04-0040
Publicerad
2019-10-24

Är du ett proffs på bemötande och informationssökning? Är du också lite av en detektiv samt van att navigera i digitala verktyg? Välkommen till kontaktcenter ­- framtidens arbetsplats!

Som kommunvägledare på kontaktcenter har du ett av kommunens viktigaste jobb. Du arbetar varje minut med kunden i fokus genom att stötta medborgare och företagare i deras kontakt med oss. Via telefon och digitala kanaler svarar du på frågor och förmedlar information om allt ifrån bygglov till snöröjning och förskolor.

För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna ta in information och förmedla den på ett pedagogiskt sätt. Du är strukturerad, trivs med högt tempo och vill vara med och utvecklas. Du har hög social kompetens och lätt för att bygga relationer, samt god kommunikativ förmåga i både tal och skrift (främst på svenska men även engelska). Med din positiva inställning är du en god ambassadör för alla våra verksamheter.

Vi söker dig som har
- Avslutad gymnasieutbildning.
- Minst ett års erfarenhet från ett serviceyrke, gärna från liknande arbete.

Vi erbjuder dig
- ett utvecklande jobb i en spännande miljö
- en arbetsgemenskap utöver det vanliga


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som kommunvägledare.
För frågor, kontakta Ewa Ling Persson, kontaktcenterchef, tfn 036-10 21 69 eller Camilla Sundqvist, kommunvägledare, tfn 036-10 23 80 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.