search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Junegårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-11-28
Referensnr19-71-0195
Publicerad2019-10-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-11-28
Referensnr
19-71-0195
Publicerad
2019-10-31

Vilka är vi?
Junegården är ett äldreboende med 50 lägenheter. Junegården ligger på Gräshagen i centralare delarna av Jönköping och har en trivsam omgivning och trevlig trädgård. Vi är ca 55 medarbetare som arbetar på Junegårdens äldreboende. Nu söker vi en ny medarbetare till natten som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss, kanske är det du?

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på särskilt boende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individers integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och det är meriterande om du har omvårdnadserfarenhet. Du som söker är också självgående genom att driva processer vidare och har ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till nätter, men det kan även förekomma vissa kvällar beroende på önskad tjänstgöringsgrad.
Urval sker löpande men intervjuer planeras v. 49! 

Upplysningar
Enhetschef Charlotta Johansson tel: 036- 10 50 98
Enhetschef Sara Sehler tel: 036- 10 75 86
Samordnare Hanna Hägg tel: 036- 10 56 80
Fackliga företrädare, se fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.