search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vi söker stödassistenter till vårt nystartade barn och ungdomsboende!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-11-14
Referensnr19-70-0184
Publicerad2019-10-17
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-11-14
Referensnr
19-70-0184
Publicerad
2019-10-17

Vill du bli en del av arbetet kring en eller flera ungdomar med särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur? Då är en tjänst på Karlavägens barn och ungdomsboende något för dig!


Vilka är vi?
På Karlavägen arbetar vi med barn och unga med intellektuella funktionsnedsättningar och diagnoser inom autismspektrumet och/eller särskilt stora behov av en individuellt utformad miljö. I nuläget finns två Barn- och ungdomsboenden på Karlavägen. Den verksamheten ska nu utökas med ett tredje Barn- och ungdomsboende. Vi söker därför nya medarbetare till vårt Barn- och ungdomsboende på Karlavägen i Tenhult. Det finns goda tåg/buss förbindelser.
Vad gör vi?
På barn- och ungdomsboendet bor medborgarna permanent. Den verksamheten är under utveckling och där kommer du inledningsvis främst att arbeta med en av ungdomarna. Vi är just nu i uppstarten av en ny arbetsgrupp för den medborgaren och på sikt ser vi att teamen på boendena i större utsträckning kan arbeta tillsammans med flera utav ungdomarna. Medborgarna är i särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Individens behov är alltid i centrum och du ger stöd i form av pedagogiska insatser och lågaffektivt bemötande. Du genomför omvårdnadsarbete och är delaktig i medborgarens aktiviteter. Vi arbetar utifrån kontaktmannaprincipen, vilket innebär att du har kontakt med bland annat föräldrar, skola och fritids.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett stort intresse av arbete med barn och unga. Kanske har du utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom autism, har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har utbildning på KY/YH- eller på högskolenivå inom beteendevetenskap eller specialpedagogik. Det viktiga är att du har en lugn och trygg personlighet, har god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt samt är idérik och har förmågan att tänka utanför boxen. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Vidare ser vi gärna att du har b-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
- Tillsvidaretjänst 100% eller efter eget önskemål
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Det är flera tillsvidaretjänster som ska tillsättas, vi erbjuder 100% tjänstgöring men arbetsgruppen har möjlighet att vara med och planera och lägga scheman vilket möjliggör flexibilitet avseende tjänstgöringsgrad.
Arbetet är förlagt till vardag, helg, dag, kväll och journatt.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag


Upplysningar
Sejla Memic, Enhetschef, 036-102105
Ann Ahlrichs, Enhetschef på Karlavägen, 036-10 80 13
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.