search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kommunikatör som tar medborgarservice till en ny nivå

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKommunikationsavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-11-11
Referensnr19-04-0037
Publicerad2019-10-09
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kommunikationsavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-11-11
Referensnr
19-04-0037
Publicerad
2019-10-09

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du använda din kunskap och erfarenhet för att leda ett innovativt projekt med jämlik medborgarservice i fokus? Är du initiativrik och bra på samordning? Då har du ett jobb att söka.

Din roll
Vi har fått medel från regeringen för ett nytt innovativt projekt som utgår från några utvalda platser i vår kommun. Ditt uppdrag blir att hitta nya sätt att samordna och utveckla kommunens service och kontakt med medborgare och företag på dessa platser. Att synliggöra och förenkla kontakterna mellan de som bor och verkar där och kommunens servicetjänster.

Ditt arbete utgår från analys av målgruppens behov och kartläggning av vad olika verksamheter inom kommunen gör på de aktuella platserna. Du genomför pilotprojekt med kollegor med olika inriktningar och planerar kommunikationen tillsammans med kommunikationsavdelningen. För att möta medborgarnas behov och ge dem bästa service, i rätt tid och på rätt plats.

Vi söker
Vi söker dig som har koll på omvärlden, inspireras av andra och tar egna initiativ utifrån det du ser. Som drivs av att ta reda på vad som behövs för att ge människor kunskap och vägledning – för att de ska trivas och utvecklas. Som ser mervärde i att jobba nära civilsamhället och att utveckla och förstärka samverkan med intressenter både inom och utanför kommungränserna.
Du kan projektleda, agera och ta strategiska beslut i vardagen men är också uthållig och vill bygga långsiktigt stabila relationer och ekonomiskt hållbara samarbeten. Du tar tar ansvar för att driva frågor framåt, hitta lösningar och se resultat hela vägen.

Du har
- Högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande.
- Flera års erfarenhet av projektledning i komplexa sammanhang.
- Du har interkulturell kompetens och kan fler språk än svenska och engelska.

Du är
- En duktig kommunikatör, både i tal och skrift.
- Väl insatt i hur en kommun och samhället i stort fungerar.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla.
Hos oss får du mer än ett jobb.

Välkommen att söka tjänsten som kommunikatör för jämlik medborgarservice.
 
För frågor, kontakta kommunikationschef Annica Snäll, telefon 036-10 57 34.
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.