search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggningsarbetare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVatten & Avlopp/Va-nät drift & anläggning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-12-01
Referensnr19-55-0076
Publicerad2019-09-23
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Vatten & Avlopp/Va-nät drift & anläggning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-12-01
Referensnr
19-55-0076
Publicerad
2019-09-23

Arbetsplatsbeskrivning
VA-verksamheten försörjer kommunens invånare med dricksvatten och tar hand om spill- och dagvatten. Förnyelsen av kommunens VA-ledningar har inletts på bred front. VA-anläggning utför förnyelsen och behöver nu förstärka med anläggningsarbetare. Vi är ett gott gäng som hittar på aktiviteter även utanför arbetstid. Verksamhetsområde Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
Utföra arbete inom ovanstående verksamhetsområde med huvudinriktning på VA. Tjänsten innebär skyldighet att deltaga i beredskap.

Kompetenskrav
Vi söker kompetenta medarbetare med erfarenhet av VA-anläggning.

Diplomutbildningar inom rörläggning och erfarenhet av PE-svetsning är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Björn Pantzar, Enhetschef 036-10 23 92
Jakob Österberg, Arbetsledare 036-10 74 72

Kommunal, Kent Stenebrand, 036-10 64 25

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.