search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Bankeryds hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-04-01
Sista ansökningsdag2020-02-28
Referensnr20-71-0039
Publicerad2020-02-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-04-01
Sista ansökningsdag
2020-02-28
Referensnr
20-71-0039
Publicerad
2020-02-14

Vilka är vi?
Bankeryds Hemtjänst arbetar med utgångspunkt från Ekåsens äldreboende i Bankeryd. Vi som arbetar på Bankeryds hemtjänst är en arbetsgrupp som består av 33 medarbetare och vi ansvarar för personlig omvårdnad och service. Bankeryds hemtjänst är en arbetsplats som består av kunniga, engagerade och välkomnande medarbetare. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö, strävar efter mångfald och har framför allt fokus på dem vi hjälper. Vi söker nu nya medarbetare till vår hemtjänstgrupp som vill utvecklas tillsammans med oss, kanske är det du?

Vad gör vi?
Inom hemtjänsten består arbetsuppgifterna av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi arbetar för att våra medborgare ska få en meningsfull vardag och vårt arbete utgår från individens behov och ett salutogent synsätt ska prägla våra insatser. I hemtjänsten åker, cyklar eller promenerar vi till våra medborgare och levererar matkorgar. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska och har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare har du har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du är vidare empatisk och stabil som person samt har en positiv inställning till ditt arbete. Då vi inom hemtjänsten kör bil till några av våra medborgare är ett B-körkort ett krav.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser både tillsvidaretjänster och vikariat som undersköterska och arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Pauline Gard, enhetschef, telefon: 036-10 59 76
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.