search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Kärrhökens Äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-25
Referensnr20-71-0037
Publicerad2020-02-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-25
Referensnr
20-71-0037
Publicerad
2020-02-11

Vilka är vi?
Kärrhökens äldreboende ligger på Råslätt, en bit söder om Jönköping med goda bussförbindelser. Boendet består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter där det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån individuella genomförandeplaner. Nu söker vi en ny medarbetare för nattjänst som vill vara en del av vår trevliga arbetsplats!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska och har gärna tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete, särskilt demensområdet. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden kan ställas inför. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Vidare är du både självständig och samarbetsvillig då arbetet utförs såväl ensam som i grupp. Dessutom tar du gärna egna initiativ, är flexibel då arbetets förutsättningar kan ändras och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andra.

Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med olika parter, dokumentation, medicinhantering samt inläsning på information som berör arbetet.

Vad erbjuder vi?

  • Gym för personalen på arbetsplatsen
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
  • Förmånscykel
  • En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100% som undersköterska där arbetet är förlagt till vaken natt. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Madeleine Gustafsson, enhetschef, 036-10 25 02
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.