search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Solstickegatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-03-30 (vikariat) och 2020-05-01 (Tillsvidare)
Sista ansökningsdag2020-02-25
Referensnr20-71-0036
Publicerad2020-02-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-03-30 (vikariat) och 2020-05-01 (Tillsvidare)
Sista ansökningsdag
2020-02-25
Referensnr
20-71-0036
Publicerad
2020-02-11

Vilka är vi?
Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan. Vi ligger i de centrala delarna av Jönköping och till oss tar du dig enkelt med buss. Äldreboendet har 90 lägenheter där 60 lägenheter är avsedda till personer med demenssjukdom. Vi på solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nya medarbetare till Solstickegatans äldreboende som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.


Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår vidare ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.


Vem söker vi?
Du som söker ska ha en undersköterskeutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Som person är du självgående och flexibel. Du planerar ditt arbetet på ett strukturerat sätt och är lugn i stressade situationer. Vi ser vidare att du har lätt för att samarbeta med andra och hittar lösningar på problem samt tar egna initiativ. Att du har en empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgarnas situationer. Vi värderar även personlig mognad högt!


Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100%  som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Emana Heldic, enhetschef, telefon: 036-10 59 73
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.