search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kålgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-28
Referensnr20-71-0035
Publicerad2020-02-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-28
Referensnr
20-71-0035
Publicerad
2020-02-07

Vilka är vi?
Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och är beläget centralt i Jönköping med bra bussförbindelser. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fem är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Vi söker nu nya medarbetare och hoppas att du vill vara med i vårt team!

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med att ge hyresgästen individuellt anpassad personlig vård, omsorg samt social stimulans utifrån biståndsbeviljade insatser med ett salutogent förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer de boende kan ställas inför. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Dessutom delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vidare är du både självständig och samarbetsvillig då arbetet utförs såväl ensam som i grupp. Du har ett empatiskt, strukturerat, flexibelt och relationsinriktat förhållningssätt, tar gärna egna initiativ och ser service som en självklar del i arbetet!

Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med olika parter, dokumentation, medicinhantering samt inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?

  • Gym för personalen på arbetsplatsen
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster på 100% där arbetet är förlagt till dagtid och kväll både vardag och helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.  Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kommer att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Bodil Käll: 036-107111
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.