search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lastbilförare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata och Park/Teknisk Service/Transportcentralen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse till kortare än 6 månader
Sista ansökningsdag2020-03-08
Referensnr20-55-0011
Publicerad2020-02-06
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata och Park/Teknisk Service/Transportcentralen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till kortare än 6 månader
Sista ansökningsdag
2020-03-08
Referensnr
20-55-0011
Publicerad
2020-02-06

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, lekplatser, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp samt avfallshantering.

Verksamheten Teknisk Service består av flera enheter, en av dessa är Transportcentralen vars kunder är andra förvaltningar inom kommunen. Arbetet som vi nu söker en chaufför till utförs på uppdrag av vår kund Gata/Park/Drift som bland annat ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar olika uppdrag inom slam-spolbilsverksamheten såsom tömning av rännstensbrunnar samt spolning av kommunens va-system.

Transportcentralen söker en chaufför som vill vara med och arbeta inom verksamheten under en säsong. Fordonet är högerstyrt.
2-skiftsarbete tillämpas. Denna tjänst avser främst det sena skiftet med arbetstider mellan 14:00-22:00.

Kompetenskrav
Yrkesinriktad utbildning för ändamålet och/eller praktisk erfarenhet av liknande arbete.
Körkort C är ett krav.
YKB är ett krav.
Arbete på väg och tidigare erfarenhet av spol-slambil är meriterande.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Per Lundmark, Enhetschef 036-10 56 15

Facklig företrädare, Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.