search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Lundens korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2020-02-19
Referensnr20-71-0005
Publicerad2020-02-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2020-02-19
Referensnr
20-71-0005
Publicerad
2020-02-05

Vilka är vi?
Lunden är ett korttidsboende med inriktning kognitiv nedsättning. Lunden består av tio lägenheter och är beläget på Vilhelmsro några kilometer norr om centrala Jönköping. Korttidsenheten är bemannad dygnet runt och under dagtid på vardagar finns sjuksköterska tillgänglig. Vi på Lunden består av en arbetsgrupp på 13 personer och vi vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu en medarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp!

Vad gör vi?
Hos oss på Lunden är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska och det är meriterande om du tidigare har arbetat med inom äldreomsorgen. För att trivas hos oss tror vi att du är självgående, tar initiativ i arbetet samt kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. För att kunna erbjuda bästa service till våra medborgare är samarbete viktigt, det är därför av vikt att du som söker har god samarbetsförmåga. Som person är du vidare relationsskapande, stabil och har en god empatisk förmåga. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Ett flexibelt arbete där du kan vara med och påverka.
- Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak och en god gemenskap.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Stina Thunberg, enhetschef tel: 036-10 75 10
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.