search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ramsaygårdens specialboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-19
Referensnr20-71-0007
Publicerad2020-02-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-19
Referensnr
20-71-0007
Publicerad
2020-02-05

Vilka är vi?
Ramsaygården har enligt de senaste årens medarbetarundersökningar en av de nöjdaste personalstyrkorna i hela socialtjänsten och äldreboendet är beläget på Vilhelmsro. Ramsaygården är ett av två specialboende i kommunen med inriktning på extra svår kognitiv svikt, svårare beteenden. Äldreboendet består av fyra enheter, Gläntan, Solbacken, Solhöjden och Utsikten. Dessa enheter består i sin tur av tio lägenheter vardera, 40 totalt. Vi söker nu en undersköterska som vill vara en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Ramsaygårdens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård eller psykiatrin. Det är även meriterande om du har läst kurser inom demensvård och/eller psykiatri utöver din utbildning. Våra dagar ser aldrig likadana ut och därför bör du som söker vara flexibel. Vi söker vidare dig som är självgående och stabil, i vårt arbete är samarbete viktigt och därför söker vi dig som har en god samarbetsförmåga.
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett utmanande och stimulerande arbete i en arbetsgrupp som består av erfaren och extrautbildad personal.
- Arbete på en arbetsplats där personalinflytande är viktigt!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.

Övrigt 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar 
Stina Thunberg, enhetschef tel: 036-10 75 10
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.