search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Servicetekniker

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsPer Brahegymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2020-02-25
Referensnr20-61-0012
Publicerad2020-02-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Per Brahegymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2020-02-25
Referensnr
20-61-0012
Publicerad
2020-02-04

Välkommen till oss!
Per Brahegymnasiet är en skola som vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner men som också är innovativ och nytänkande. Här blandas estetiskt och teoretiskt, olika kulturer och bakgrund och vi tror att olikheterna skapar kreativitet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1200 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA, IB och SA, yrkesexamen inom HT samt Introduktionsprogram. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.
 
Ditt nya jobb
Du kommer att tillhöra skolans servicefunktion där du arbetar med att sköta skolans driftsfrågor och lokaler. Det kan innebära allt från felanmälningar och diverse kontakter med t.ex. maskinister, leverantörer och hantverkare, men även förbyggande underhåll. Service till personal, elever och externa gäster i allt från det vardagliga arbetet på skolan till mer avancerad hjälp inom IKT-teknik. Arbetet innefattar även varumottagning och transporter, posthantering, nyckelhantering, öppning/låsning, vilket inkluderar viss larmhantering samt snöskottning, sandning och viss yttre städning.

Din kompetens
Du har utbildning med teknisk inriktning, IKT-utbildning alternativt elutbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Erfarenhet av motsvarande arbete och gärna erfarenhet av gymnasieskolans organisation är önskvärt, liksom mycket goda IT- och teknikkunskaper. Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ och har ett stort engagemang. Du tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respekterar elever och sätter deras trygghet i centrum. Vidare är du självgående, men arbetar också gärna tillsammans med andra för att lösa uppkomna situationer. Du tar ansvar för att planera och samordna arbetsuppgifter inom gruppen och har med fördel erfarenhet från detta. Då uppgifterna varierar från dag till dag krävs det att du är lyhörd, serviceinriktad och uppmärksam på vilka behov som finns. En mycket god IT-kompetens och B-körkort är en förutsättning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Vi ber dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Vill du veta mer?
Mikael Willosson, utbildningsledare, tfn 036-10 69 27 eller 070 -214 99 38
Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.