search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i slöjd- Textil

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖxnehagaskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-10
Sista ansökningsdag2020-02-25
Referensnr20-60-0189
Publicerad2020-02-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Öxnehagaskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-10
Sista ansökningsdag
2020-02-25
Referensnr
20-60-0189
Publicerad
2020-02-04

”Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.”


Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i ämnet slöjd - textil.Du ansvarar för planering och genomförande av undervisning tillsammans med vår lärare i trä och metallslöjd. Ca 70 % av tjänsten är riktiad mot slöjd och övriga 30 %  arbetar du som resurs i nåt av våra arbetslag 2-6 .

Välkommen till oss!
Öxnehaga skolområde, skolorna  med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 360 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde med ett bra samarbete mellan alla olika föreningar och organisationer som finns i vårt område. I framtiden kommer hela världen att vara våra barns arbetsfält. Vad kan då vara bättre än att börja förbereda sig redan som sexåring? På vår skola finns ca 30 olika nationaliteter och lika många språk representerade. Här arbetar barn med olika språk, nationaliteter och religioner sida vid sida. Vi vill hjälpa våra elever att blir språkmedvetna, toleranta, goda konfliktlösare och duktiga på att samarbeta.

Kompetenskrav
Legitimerad lärare med behörighet i slöjd. Finns behörighet i annat ämne är det en merit. Erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område är också meriterande.
Du har förmågan att vara tydlig, en god pedagogisk ledare och förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter varje barns förutsättningar.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mera
Rosemarie Segersson, rektor  tel. 036102419
Jenny Carlsson, Lärarförbundet tel 036106655

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.