search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Öxnehaga hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-18
Referensnr20-71-0034
Publicerad2020-02-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-18
Referensnr
20-71-0034
Publicerad
2020-02-04

Vilka är vi?
Vi på hemtjänsten Öxnehaga arbetar med utgångspunkt från Öxnehagas trygghetsboende och utför hemtjänstinsatser över hela Öxnehaga område. Vår personalgrupp har en god sammanhållning och består idag av 19 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service. Bilar finns i verksamheten som medarbetarna använder i det dagliga arbetet och hos oss finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla verksamheten. Vi söker nu tre nya medarbetare som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp.
Välkommen med din ansökan!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Öxnehagas hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som person tar du initiativ i arbetet och tar ansvar för dina uppgifter. Du håller dig lugn i stressade situationer och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att samarbeta med dina kollegor och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser gärna att du har B-körkort eller kan cykla.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100%  som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Fredric Lång, enhetschef, telefon: 036-10 80 96
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.