search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ceciliagårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2020-02-18
Referensnr20-71-0015
Publicerad2020-02-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2020-02-18
Referensnr
20-71-0015
Publicerad
2020-02-04

Vilka är vi?
Fem km norr om Jönköpings kommun, med närhet till Vättern, ligger Ceciliagårdens äldreboende. På boendet finns 40 lägenheter och tillsammans är vi ca 40 anställda på boendet. Vi på Ceciliagården vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det du? 
Vi ser fram emot att välkomna nya medarbetare i våra arbetslag!

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt att våra medborgare ska ha medbestämmanderätt samt att de ska vara delaktiga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar vidare med aktivt kontaktmannaskap, arbeta med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi vill gärna ha en person som uppskattar och bidrar till en god gemenskap och ser fördelar med att samarbeta. En person som vill ha ordning och struktur. Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av omvårdnadsarbete eller dig som har utbildning och/eller erfarenhet av aktivitet för äldre. För att trivas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du som söker är självgående, flexibel och stabil. Empatisk förmåga är även viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vill Du även vara med och förnya vårt arbete runt aktiveringen, så är det extra intressant.
Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor och vill ta ansvar.

Välkommen med Din ansökan!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och glädje!
- Möjligheten till att vara med i uppbyggandet av modern äldreomsorg med närhet till en naturskön omgivning. 
- Meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad. 
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.

Övrigt
I denna rekrytering söker vi både tillsvidaretjänster och vikariat. Vänligen ange i din ansökan vad du är intresserad av. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval och intervjuer sker löpande.

Upplysning
Kristina Göransson, Enhetschef på Ceciliagården tel: 036-10 75 20
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.