search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 3-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖdestugu skola, Tenhults skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-02-23
Referensnr20-60-0209
Publicerad2020-02-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ödestugu skola, Tenhults skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-02-23
Referensnr
20-60-0209
Publicerad
2020-02-03

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Ödestugu skola ligger ca 12 km från Tenhults centrum eller 20 min från Jönköpings centrum. I Ödestugu har vi åldersblandade klasser. Pedagogerna har ett nära samarbete i och med att de ingår i samma arbetslag. Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.

Vi ser gärna att du har behörighet och intresse att undervisa i moderna språk åk 6 alternativt i ämnet slöjd, men det är inget krav.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare åk 4-6. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning att du även har lätt för att samarbeta i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov samt har goda ledaregenskaper. För att trivas hos oss har du: - en positiv och flexibel grundinställning - en väl utvecklad ansvarskänsla - en drivande initiativkraft och nyfikenhet - en vilja att samverka Grundläggande IT kunskaper är ett krav. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer?
Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103050

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.