search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bondbergets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomosrgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-05-01 eller enligt överenskommelse till 2021-05-01
Sista ansökningsdag2020-02-24
Referensnr20-71-0026
Publicerad2020-02-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomosrgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-05-01 eller enligt överenskommelse till 2021-05-01
Sista ansökningsdag
2020-02-24
Referensnr
20-71-0026
Publicerad
2020-02-03

Vilka är vi?
Bondbergets äldreboende ligger i nära anslutning till Bondbergets naturreservat på Ekhagen i Jönköping och består av 4 demensenheter med totalt 39 lägenheter. Det finns bra bussförbindelser med Jönköping, Huskvarna och Tenhult. Vi erbjuder rabatt inom friskvårds området och rabatt på Länstrafikens årskort.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad i ditt yrkesutövande. Du är relationsskapande och initiativtagande i ditt sätt att arbeta. Social kompetens, integritet och lojalitet är också egenskaper vi värderar högt.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder handledning och intern kompetensutveckling för att uppnå en personcentrerad vård och omsorg. Genom teamsamverkan arbetar vi aktivt med BPSD, Senior Alert och Nollvisionen genom en egen framtagen arbetspolicy och vår verksamhet är Stjärnmärkt. Vi erbjuder också en professionell och positiv arbetsgrupp!

Övrigt
Jönköpings Kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar

Karin Alm enhetschef 036 10 72 90

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.