search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gränna hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2020-02-14
Referensnr19-71-0213
Publicerad2020-02-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2020-02-14
Referensnr
19-71-0213
Publicerad
2020-02-03

Vilka är vi?
Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Vi utgår från Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Vi som jobbar på Gränna hemtjänst ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. I vårt ansvar ingår även för patrullinsatser i området.

Vad gör vi?
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att en med utgångspunkt från individuella genomförandeplaner och konaktamannaskap utföra vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. Vårt arbete utgår från individens behov och önskemål och genom ett salutogent förhållningssätt ska vi stärka och stödja individens egna förmågor. Vi har också ett eget ansvar för att utveckla verksamheten och delta i förbättringsarbeten. Vi åker bil till våra kunder.  

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har vidare ett genuint intresse av att arbeta med människor, är empatisk och har en positiv inställning till ditt yrke. Du är flexibel, ansvarsfull och kan arbeta självständigt samt samarbeta tillsammans med dina arbetskamrater. Du har ett moget förhållningssätt, empatisk förmåga och kan skapa och behålla professionella relationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort och cykelvana är ett krav.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100%  som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Nora Bolin, vikarierande enhetschef tel: 036-107751
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.