search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska med samordnaransvar

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-16
Referensnr20-71-0032
Publicerad2020-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-16
Referensnr
20-71-0032
Publicerad
2020-01-31

 

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelad i 11 team 12 team med hemsjukvård? Nio av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga två teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och korttidsenhet för bl. a palliativ vård. Teamen arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och rehab assistent har ett mycket nära samarbete.
Team 11 är Ekhagens Gästhem, som har 10 vårdplatser och korttidsenheten Lönnen som har 9 vårdplatser. Ekhagens gästhem är en palliativ enhet där vi vårdar patienter med specialiserat vårdbehov, patienterna sköts inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som bland annat har svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinskt stöd.

Vad innebär arbetet?
Vi söker nu en samordnare till team 11. Uppdraget innebär att du stöttar enhetschef, biträdande enhetschef och enhetsadministratör i administrativa frågor främst kring bemanningsfrågor gentemot medarbetarna i team 11. Arbetsuppgifterna består till stor del av administrativt arbete där du ansvarar för den dagliga frånvarotillsättningen i teamet så som sjukfrånvaro och planerade ledigheter. I din roll ingår att vara schemasamordnare i Multi Access och då även stötta kollegor i teamets bemanningsplanering.

Vem söker vi?
Vi söker Dig som tycker det är roligt att ha många bollar i luften och ta sig an nya utmaningar med snabba beslutsprocesser. Du som söker ska vara utbildad undersköterska med arbetslivserfarenheter från vård- och omsorg eller annan likvärdig kompetens som vi anser lämplig för tjänsten. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenheter från administrativt arbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då det bl.a. förekommer kontakt med kollegor, anhöriga samt dokumentation etc. Erfarenheter av kommunens IT-system. Du som söker bör ha en god samarbetsförmåga, initiativförmåga och utföra arbetet självständigt. Arbetet kräver att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig snabbt. Vi ser att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt och pedagogiskt förhållningssätt. Arbetet är förlagt måndag till fredag dagtid men kvällar och helger kan förekomma då verksamhetens behov styr det. Kan förekomma omvårdnadsarbete i rollen.

Vad erbjuder vi?

 • Ett spännande, värdefullt och omväxlande arbete
 • En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
 • Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk
 • Nära samarbete med andra yrkeskategorier
 • Möjlighet till vidareutbildning
 • Flexibel arbetstid
 • Betald semester första anställningsåret
 • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
 • Rabatt på träningskort och länstrafikens årskort
 • Förmånscykel
 • Semesterväxling

Upplysningar
Kariin Kilenbeck, enhetschef: 036-10 24 08 kariin.kilenbeck@jonkoping.se

Dzenita Brandic, biträdande enhetschef: 036-10 22 06 dzenita.brandic@jonkoping.se 
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.