search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Rosengårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-14
Referensnr20-71-0031
Publicerad2020-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-14
Referensnr
20-71-0031
Publicerad
2020-01-31

Vilka är vi?
Rosengårdens äldreboende är beläget på Rosenlund i Jönköping med närhet till goda bussförbindelser. Boendet består av 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter. Teamet utgörs idag av cirka 70 engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad med en hög servicenivå.

Vi arbetar utefter ett salutogent synsätt som innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att individen ska ha en meningsfull dag, få leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska och har tidigare vårderfarenheter. Som person är du självgående, initiativtagande, noggran och ansvarstande. Du har ett strukturerat förhållningssätt och prioriterar i ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service.

Du behärskar även det svenska språket i tal och skrift då det förekommer mycket kontakt med boenden och anhöriga samt dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100% där arbetet är förlagt till dagtid och kväll både vardag och helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.  Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kommer att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Lina Larsson, Enhetschef, 036-102574
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.