search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagomg eller enl Ök
Sista ansökningsdag2020-02-16
Referensnr20-61-0007
Publicerad2020-01-31
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
omg eller enl Ök
Sista ansökningsdag
2020-02-16
Referensnr
20-61-0007
Publicerad
2020-01-31


Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det 1400 elever och vi är 200 anställda där våra gemensamma ledord är  Glädje, Engagemang, Trygghet,  Utmaning och Professionalism.


Vad gör vi?
På Sandagymnasiet står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Sandagymnasiet är en av de ledande skolorna i Sverige inom idrott där vi ger våra elever möjlighet att kombinera studier och idrott på alla nivåer.


Vad innebär arbetet?
Du kommer att vara en av två medarbetare som är inriktad mot ekonomiadministration som bl. a innefattar handläggning av leverantörs- och kundfakturor, kontanthantering, lokalt stöd för e-handel och busskortshantering. I arbetet ingår även vikarieanskaffning och allmänt förekommande arbetsuppgifter på administrationen.


Vem söker vi?
Du ska ha relevant utbildning och /eller erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du måste ha dokumenterad erfarenhet av arbete i ekonomi- och personalsystem och helst inom Visma. Arbetet kräver att du har en god organisationsförmåga och kan arbeta på ett flexibelt, noggrant och strukturerat sätt. Du måste vara stabil och stresstålig eftersom arbetet kräver att man är aktiv i flera saker samtidigt. Du måste ha en mycket god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Servicenivån ska vara hög och hjälpsam då arbetet dagligen innefattar kontakter med personal och elever. Du ska ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Vid frågor kontakta:
Irene Jarbratt, Administrativ chef
irene.jarbratt@jonkoping.se
Tel nr.036-106577

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.