search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Två Projektledare till ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsSödra Munksjön Utvecklings AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-01-30
Sista ansökningsdag2020-03-03
Referensnr20-04-0006
Publicerad2020-01-31
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Södra Munksjön Utvecklings AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-01-30
Sista ansökningsdag
2020-03-03
Referensnr
20-04-0006
Publicerad
2020-01-31

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter nåt nytt att ta tag i och är sugen på en rejäl utmaning?

Jönköping växer och expanderar. Som ett led i att möta efterfrågan och den fortsatta utvecklingen av staden är omvandlingen i Södra Munksjön ett strategiskt viktigt uppdrag. Området är 300 hektar stort och ska utvecklas till ett attraktivt boende för 25 000 personer, stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet Logpoint South Sweden.  

Södra Munksjön Utvecklings AB är just nu i en fas där bolaget utvecklas snabbt och vårt uppdrag går för full fart. Därför behöver vi stärka upp med ytterligare 2 projektledare:

Projektledare i genomförande innebär att projektleda och förverkliga antagna detaljplaner inom våra bägge geografiska områden. Du ska driva både exploateringsprojekt och underhållsprojekt på ett effektivt, innovativt och korrekt sätt. I bolaget jobbar vi tätt med kommunens förvaltningar och bolag, privata aktörer och leverantörer och där behöver du kunna leda och sköta förhandlingar och samverkansmöten.

Projektledare i tidigt skede innebär hos oss att strategiskt planera projekt i tidiga skeden, såsom detaljplanearbete och förprojektering inom våra båda geografiska områden. Du ska ta dig an planeringen på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt. Eftersom bolaget arbetar med samverkansmodeller med många olika aktörer för att planera och utveckla innebär tjänsten också att samverka vid både avtalsskrivning och exploatering.

Är det här du? Du har en utbildning från teknisk högskola som Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller likvärdig. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploaterings- eller planverksamhet.

Du är strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du har helhetssyn, är öppen för nya idéer och är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet.

Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av och också varför du passar bäst i genomförandefas eller tidigt skede. Är du rätt person finns också möjligheten att komma i fråga för att ta en roll med ett större samordnings- och arbetsledaransvar. Har du erfarenhet av arbetsledning och styrning ser vi detta som ett plus i din ansökan.
  
Bolaget startades 2014 och är relativt litet. Det innebär att alla har en stor möjlighet att påverka och vara delaktiga i alla bolagets utveckling och delar men ansvarar för just sitt område. Placering på vårt kontor i centrala Jönköping. För mer information om bolagets verksamheter gå in på: http://www.sodramunksjon.se och http://www.logpoint.se 

För upplysningar ta kontakt med Henrik Gustavsson, vd Södra Munksjön Utvecklings AB, tfn  036-10 57 39. 

Södra Munksjön Utvecklings AB, ett helägt kommunalt bolag, har två uppdrag för att bidra till kommunens utveckling. Inom området Södra Munksjön ska bolaget förverkliga de tidigare framtagna visionerna och skapa ett attraktivt område för olika verksamheter och för boende. Man har ett samlat ansvar för hela området och ska fungera som en katalysator för utvecklingen. Bolagets andra uppdrag är att aktivt verka för utvecklingen och attraktiviteten inom industri- och logistikområdet LogPoint South Sweden. I uppdraget ingår att arbeta för expansion såväl som utveckling av service, kommunikationer och innovation. Södra Munksjön Utvecklings AB ska leda, driva och ha helhetsansvaret för bägge dessa områden och genom detta bidra till att bygga knutpunkten i framtidens Jönköping.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.