search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Fridhälls älderboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-16
Referensnr20-71-0028
Publicerad2020-01-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-16
Referensnr
20-71-0028
Publicerad
2020-01-29

Vilka är vi?
Fridhälls äldreboenden är beläget i Taberg ca 1 mil söder om Jönköping och har bussförbindelse ca 300 meter från äldreboendet. Vi är ett 40-tal medarbetare som har ett gott samarbete och god stämning.  Tillsammans tillser vi att de boende får den stöttning som var och en behöver utifrån varje individs behov. Till oss på Fridhäll kommer också flest frivilliga och engagerar sig, sett till hela kommunens alla äldreboenden. Eftersom vi trivs så gör vi också ett bra arbete, vilket resulterat i en bra vardag för de boende som värderar våra insatser högt i Socialtjänstens brukarenkät. Där är vi placerade i topp tre bland äldreboenden, sett till hur nöjda våra boende är. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt team!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Fridhäll har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens egen önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare vårderfarenheter. Du är självgående, tar gärna egna initiativ och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrannt och strukturerat sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Vidare har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss och arbeta för att ge våra medborgare bästa tänkbara stöd och omsorg i vardagen. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service! 

Du behärskar även det svenska språket i tal och skrift då det förekommer mycket kontakt med boenden och anhöriga samt dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100 % som undersköterska där arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och 2/5 helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Vendela Vestergren, Enhetschef, 036-102052
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.