search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggare/Snickare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata Park Skog /Produktion Entreprenad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-24
Referensnr20-55-0008
Publicerad2020-01-28
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata Park Skog /Produktion Entreprenad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-24
Referensnr
20-55-0008
Publicerad
2020-01-28

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du vara med och bygga Jönköpings kommuns lekplatser och parker. Jobbet innebär ett roligt och kreativt arbete med lekutrustning och parkbyggnation. Verksamheten "Gata/Park/Skog Produktion" ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet av markanläggning med viss snickerivana. Montering av lekplatsutrustning är meriterande. Har du även har någon erfarenhet av mindre entereprenad maskiner ser vi det som ett stort plus.  
Tjänsten kan innefatta beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har utbildning inom bygg och anläggning. Alternativ flera års erfarenhet inom yrket.
Som person ska du vara driven, gilla att lösa problem, pedagogisk och tycka om nya utmaningar. Att du har ett stort kvalitetstänk ser vi som en självklarhet. Sammarbetsförmåga och positiv inställning är också viktigt då vi arbetar i mindre arbetslag.
Körkort B är ett krav.
Körkort BE eller C är meriterande.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ulf Persson, Driftchef 036-10 66 68
Mats Edström, Enhetschef 036-10 66 51

Kommunal, Carina Gardevall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.