search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Tornets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-04-01
Sista ansökningsdag2020-02-18
Referensnr20-71-0027
Publicerad2020-01-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-04-01
Sista ansökningsdag
2020-02-18
Referensnr
20-71-0027
Publicerad
2020-01-28

Vilka är vi?
Tornets äldreboende ligger centralt beläget i Jönköping med en trivsam och vacker innegård. Boendet består av 30 lägenheter fördelade på 4 våningsplan som är indelade i 4 mindre gemytliga och trevliga enheter. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar i mindre arbetsgrupper med fem medarbetare i varje grupp. I dagsläget är vi 27 medarbetare som arbetar på boendet och söker nu ytterligare en undersköterska till vårt team som vill få möjlighet att utvecklas samt vara delaktig i vårt förändringsarbete.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogena synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Som anställd hos oss kommer du att ingå i en personalgrupp med god sammanhållning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Ditt förhållningssätt präglas av empati, ett genuint intresse för människor och service. Som person är du självgående och initiativtagande genom att driva processer och ha ett strukturerat angreppssätt. Du har även en god samarbetsförmåga och värderar lagarbete då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver dessutom att du är flexibel då förutsättningar snabbt kan ändra sig. Vidare är du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer.

Slutligen behärskar du det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?

  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  •  Rabatt på länstrafikens årskort
  • Förmånscykel
  • Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100 % som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Maria Hall, Enhetschef 036-102229
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.