search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Trädgårdens Demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTrädgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-16
Referensnr20-71-0023
Publicerad2020-01-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-16
Referensnr
20-71-0023
Publicerad
2020-01-24

Vilka är vi?
Trädgårdens äldreboende består av en korttidsenhet två demensenheter och tre särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter. Äldreboendet ligger i centrala Huskvarna. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner och vi arbetar efter ett fastställt schema. Vi arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Vi söker nu en ny medarbetare till en av våra demensenheter, kanske är det du?

Vad gör vi?
Hos oss på Trädgården är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. På Trädgården arbetar vi mot ett relationsbaserat kontaktmannaskap med våra hyresgäster. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig, gärna en demensspecialist utbildning. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Vi söker dig som har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete. Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor. Vi söker dig som vill utvecklas i ditt arbete och delta i förbättringsarbete.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort 
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100%  som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Martina Wistingsgård, Enhetschef, tel: 036- 10 73 51

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.