search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska hälso- och sjukvårdsfunktionen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-17
Referensnr20-71-0022
Publicerad2020-01-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-17
Referensnr
20-71-0022
Publicerad
2020-01-27

Som undersköterska i Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun har du ett flexibelt och utmanade arbete med mycket eget ansvar samtidigt som teamkänslan, delaktigheten och samverkan är viktig.


Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i 11 team. 9 av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga 2 teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och kortidsenhet för b l a palliativ vård. Teamen arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare. Vi har även ett särskilt team, Hemteam, som ansvarar för att under en begränsad tid planera och utreda fortsatta insatser i den enskildes hem med syfte att öka möjligheterna för medborgaren att bo kvar i sin invanda miljö efter en sjukhusvistelse. Teamet arbetar tvärprofessionellt där också biståndshandläggare ingår.

Vad innebär arbetet?
Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som undersköterska utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens hem som kan vara i särskilt och ordinärt boende. Du ingår som en naturlig del i ett team bestående av sjuksköterskor/distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Exempel på delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser kan vara venprovtagning, såromläggning, skötsel/byte av katetrar, dosettdelning mm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete. Utöver det är du som person stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är van att arbeta självständigt och att ta ansvar men samarbetar också bra med andra och trivs med teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

  • Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete!
  • En stark gruppkänsla med engagerade kollegor och chefer
  • Deltagande i utvecklingsarbete
  • Nära samarbete med andra yrkeskategorier
  • Flexibel arbetstid
  • Semesterväxling
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser heltid, dagtid måndag-fredag.

Upplysningar

Ann-Christine Roos, Enhetschef, 036-107623

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Vill du se hur vi jobbar i hälso- och sjukvårdsfunktionen så kan du följa vårt instagramkonto @jkpg_halsosjukvard
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.