search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Österängens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldrenämnden
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-20
Referensnr20-71-0016
Publicerad2020-01-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldrenämnden
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-20
Referensnr
20-71-0016
Publicerad
2020-01-16

Vilka är vi?
Österängens äldreboende är vackert beläget med utsikt över Vättern och runtom boendet bjuds det på djur och natur. Äldreboendet ligger mitt i bostadsområdet Österängen mellan Jönköping och Huskvarna med goda bussförbindelser. Verksamheten består av tre avdelningar med helinackordering varav en är demensavdelning. Vi är ett stabilt team med ett treviligt klimat och gott samarbete. Temaet består av 40 medarbetare med olika åldrar, kulturer och yrkeskompetenser. Vårt arbete har sin utgångspunkt i Jönköpings kommuns värdegrund och vi arbetar utefter ett salutogent förhållningssätt. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara en del av vår gemenskap!

Vad gör vi?
Vi på Österängens äldreboende arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboendet vilket kan vara att ge individuellt anpassad personlig vård och social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Vi strävar efter att bli det bästa äldreboendet genom god service gentemot våra boenden!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från området. Personlig mognad är något som vi värderar högt eftersom det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Du har en god samarbetsförmåga då en del av arbetet utförs i grupp men tar också gärna egna initiativ och utför arbetet självständigt, ansvarsfullt och noggrant. Vi ser också att du har ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt då vardagen i arbetet är händelserik. Dessutom är du en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Du har självklart ett empatiskt förhållningssätt och genuint intresse för människor och service.

Slutligen behärskar du svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren och anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst och ett vikariat där arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och journatt både vardag och helg. Arbetet kan komma att innebära täckning över hela huset inklusive demensavdelningen. Ange vilken/vilka tjänster du är intresserad utav i din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Elin Ölmeborn, enhetschef 036- 10 72 26
Ingela Everland, enhetschef 036- 10 72 14
Fackliga representanter, se: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.