search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Mogårdens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-28
Referensnr20-71-0013
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-28
Referensnr
20-71-0013
Publicerad
2020-01-14

Vilka är vi?
Vi söker nu en kock till Mogårdens kök. Mogården ligger i Bottnaryd två mil väster om Jönköping. Vi lagar mat till Mogårdens äldreboende, skola och förskola. Sammanlagt lagar vi 250 portioner till lunch månad till fredag och 60 portioner till lunch på helger. Vi som arbetar är en sammanhållen grupp som värderar gemenskap högt och hos oss är det alltid högt i tak.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkost av olika slag. I vårt arbete ingår även varubeställning, egenkontroll samt utförande av andra förekommande arbetsuppgifter inom storkök så som städ, disk och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från storkök inom äldreomsorg. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nya metoder. Vi söker vidare dig som är initiativtagande och självgående. Arbetet kräver att du ska kunna samarbeta med andra, kunna arbeta i högt tempo samt ha en känsla för service. Vi tror också att du är en stabil och strukturerad person.

Vad erbjuder vi?
- Arbete i ett trivsamt kök med god sammanhållning.
- Du får arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort och länstrafikens årskort.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och helgtjänstgöring förekommer.
Bor du inte i närheten rekommenderar vi att du som söker har tillgång till bil, då bussförbindelserna är mindre fördelaktiga på helgtid.

Upplysning
Kostchef, Susanne Lind telefon: 036-10 53 62
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.