search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Traktorförare/Gatuarbetare (Säsongsarbete)

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata och Park/Produktion/Drift
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse till Ca 6 månader
Sista ansökningsdag2020-02-10
Referensnr20-55-0003
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata och Park/Produktion/Drift
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till Ca 6 månader
Sista ansökningsdag
2020-02-10
Referensnr
20-55-0003
Publicerad
2020-01-14

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, lekplatser, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp samt avfallshantering.

Verksamheten Produktion GPS ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Löpande drift och underhåll av kommunens gator, torg och parker i Jönköping, Huskvarna eller Gränna. Exempel på arbetsuppgifter är traktorkörning, manuell renhållning, ogräsrensning, tvätt av trafikanordningar m.m.

Kompetenskrav
Praktisk erfaranhet inom verksamhetsområdet.
God erfarenhet som traktorförare med redskap.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:  
- Förutsättningar och vilja till delaktighet.
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling.
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet.
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete. ­

Upplysningar
Patrik Viktorsson, Driftchef, 036 - 10 20 70
Nicklas Sewing, Driftchef, 036 - 10 37 81
Bengt-Åke Lindgren, Driftchef, 036 - 10 54 57

Facklig företrädare Kommunal, Carina Gardevall 036 - 10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.