search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till övratorpsvägens gruppbostad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-15
Sista ansökningsdag2020-02-11
Referensnr20-70-0011
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-15
Sista ansökningsdag
2020-02-11
Referensnr
20-70-0011
Publicerad
2020-01-14

Vilka är vi? 
Övratorpsvägen ligger på Skänkeberg i Jönköping. På Övratorpsvägens gruppbostad finns 6 lägenheter och de som bor här har intellektuella och i vissa fall även fysiska funktionshinder. Vi är 11 medarbetare som arbetar här. Vi arbetar efter fastställt schema. Vissa arbetsinsatser kan även komma att utföras på annan gruppbostad vilket innebär att körkort är ett krav.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är en del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du är flexibel och kan ta eget ansvar och initiativ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder.


Vi erbjuder: 
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och helg.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Tjänstgöringsgarad är 100% eller enligt överenskommelse.


Upplysningar
Anna Vaim, Enhetschef  036-107527
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.