search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Handledare verksamhetsförlagd utbildning (VFU) omvårdnad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-06-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-26
Referensnr20-70-0010
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-06-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-26
Referensnr
20-70-0010
Publicerad
2020-01-14

Vem är du?
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med magisterexamen. Du har handledarutbildning omfattande 15 poäng. Du har några års yrkeserfarenhet. Som person tar du ansvar för din uppgift och du är duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och ett gott bemötande. Du är trygg och stabil och har lätt för att samarbeta. Du ser vikten av att studenterna får en lärorik och utvecklande verksamhetsförlagd utbildning (VFU).Förvaltning

Dina arbetsuppgifter
Som VFU- handledare i grund och avancerad nivå har du mycket kontakter med Hälso- och sjukvårdsfunktionens handledare och Hälsohögskolan, och det är Du som är länken däremellan. Din uppgift är att verka för ett gott och utvecklande samarbete mellan Hälso- och sjukvårdsfunktionen och Hälsohögskolan. Du ansvarar för planering och fördelning av studenter i samverkan med kontaktpersoner i studentnätverket. Du är ett stöd för handledaren i dess handledarroll och vid bedömning av studenter.

I din roll ingår även att vara professionsansvarig inom omvårdnadsområdet. Du deltar därför i olika nätverk och verkar för att skapa intresse för utveckling.

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen är en del av Socialförvaltningen i Jönköpings Kommun. Vi är ca 450 medarbetare som arbetar i funktionens 12 hälso- och sjukvårdsteam. Teamen leds av enhetschefer. Den största yrkesgruppen är sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor. Hos oss får ca 170 studenter handledning varje år. Vi tar emot både sjuksköterskestudenter som går grundutbildning och sjuksköterskor som läser specialistutbildningar

Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat på 75 % som sjuksköterska under ett år med uppdrag som handledare. Uppdraget är ett vikariat, men vi erbjuder en tillsvidareanställning i botten som sjuksköterska utan fast placering inom verksamheten. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm, så önskas högre sysselsättningsgrad kan det kombineras med kliniskt arbete i HS teamet. Körkort är ett krav.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Upplysningar
Frank Hammer, enhetschef Team 10, tel: 036 – 10 36 36
Arja Ringström, Vårdförbundet, tel: 0722 – 10 65 30

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.