search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till smedjegårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-03-03
Referensnr20-71-0012
Publicerad2020-02-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-03-03
Referensnr
20-71-0012
Publicerad
2020-02-11

Vilka är vi?
Vid Tabergsån i Natursköna Norrahammar ligger Smedjegården, ett äldreboende med flera olika inriktningar. Vi har demensenhet, äldreboende och korttids demensenhet. Totalt har vi 36 lägenheter där 9 lgh är belagda på demensenheten, 18 lgh på äldreboende och 9 lgh på korttidsenheten. Vi har en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. I huset har även Hälso- och sjukvårdsfunktionen team 10 sin verksamhet. Nu söker vi två nya medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Smedjegården har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Vi ska också erbjuda hyresgästerna varierande aktiviteter för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Det innebär att vi arbetar personcentrerat och med relationsskapande kontaktmannaskap. I arbetet ingår även dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg. Det är meriterande om du har arbetat med demensvård. Du som söker har en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp, men hanterar även självständigt arbete. Du är även strukturerad, initiativtagande och anammar ett empatiskt- och relationsorienterat förhållningssätt. Arbetet kräver dessutom att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga, dokumentation via dator och inläsning på information som berör arbetet etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100% och arbetet är förlagt till dag, kväll på vardagar och helger. Vi söker en medarbetare till demensenheten och en till ordinärt boende. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.  Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete hos flera medborgare kommer att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Marita Fredriksson Enhetschef: 036-102055
Elisabet Rundström Enhetschef: 036- 102252
Stina Oroz kommunal: 036-103658
Fackliga representanter, se: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.