search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ekåsens äldreboende, Bankeryd

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-03-03 eller 2020-04-01
Sista ansökningsdag2020-01-27
Referensnr20-71-0011
Publicerad2020-01-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-03-03 eller 2020-04-01
Sista ansökningsdag
2020-01-27
Referensnr
20-71-0011
Publicerad
2020-01-13

Är du utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom? Vi på Ekåsens ändreboende söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det dig just vi söker?

Vilka är vi?
Ekåsens äldreboende är beläget på Ekeforsvägen i centrala Bankeryd. Boendet består av fem enheter med totalt 43 lägenheter, samtliga på entréplan med anslutning till innergårdar. Vi vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Vår arbetsgrupp består idag av ett 40-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå.

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Ekåsens äldreboende ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vi tror också att du har erfarenhet av arbete med personer som har demenssjukdom. Vidare har du god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är en lugn och stabil person samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter genom ett strukturerat arbetssätt. Du ska självklart ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande och roligt arbete!
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och där det är högt i tak.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Wafaa Hanna, enhetschef telefon: 036-10 59 83 
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.