search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ädelstenens demensboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-02-04
Referensnr20-71-0010
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-02-04
Referensnr
20-71-0010
Publicerad
2020-01-14

Vilka är vi?
Ädelstenens äldreboende ligger på Kärrhöksgatan på Råslätt. Boendet har 27 lägenheter fördelat på tre olika enheter för äldre med demensproblematik. Vi som arbetar här träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi jobbar också engagerat med ständiga förbättringar för att utvecklas och för att tillsammans utveckla verksamheten. Arbetsgruppen du kommer att ingå i består utav sju medarbetare med en god sammanhållning. Nu söker vi två medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Vad gör vi?
Hos oss arbetar du med äldre personer som har demensproblematik där vi utgår från varje individs förutsättningar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner. I arbetet har vi ett salutogent synsätt där vi ser till och tillvaratar de förmågor och möjligheter som var och en utav de boende har.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av demensområdet. Du som söker är självgående genom att driva processer vidare och har ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp.

Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen är du en positiv och glad person som har ett genuint intresse för människor och service! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100 % och tillträdesdag är enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg både vardag och helg. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Maria Thörn, 036-10 72 80
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.