search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-03-09
Sista ansökningsdag2020-01-26
Referensnr19-60-3498
Publicerad2020-01-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-03-09
Sista ansökningsdag
2020-01-26
Referensnr
19-60-3498
Publicerad
2020-01-10

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Du arbetar som pedagog för våra yngsta elever på Södergårdsskolan. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån de styrdokument som finns. Under nuvarande läsår arbetar du i åk 2. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 1-3 samt att dokumentera och följa upp elevernas resultat. Runt varje skolår finns ett arbetslag. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Välkommen till oss!
Södergårdsskolan ligger i södra delen av Huskvarna, och består av förskoleklass, åk 1-6 och fem fritidshem. Verksamheterna på skolan utgår från en tydlig värdegrund och ett positivt förhållningssätt till elever och till varandra som kollegor.

Din kompetens
Du har lärarlegitimation att undervisa i skolår F-3. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn.
Som person strävar du efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som ser möjligheter även när något är svårt. Du är nyfiken och har god initiativförmåga. Du har samarbetsförmåga och klarar av att vara lugn i stressiga situationer, samt är flexibel och lyhörd för både barn, föräldrar och kollegor. Du tycker om att ta ansvar och är har ett flexibelt förhållningsätt. Du finns till för alla elever på skolan och har eleven i centrum när du arbetar.  

Bra att veta
För behörig sökande är tjänsten tillsvidare. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mera?
Rektor Katarina Vågerdal, 036-10 39 74
Bitr rektor Jenny Bernhardsson, 036-10 67 03
Bitr rektor Tuva Lindström Holm, 036-10 35 51
Lise-Lotte Åkerberg, Lärarförbundet, 036-10 73 47

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.