search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsspåret, utbildningsförvaltningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-26
Referensnr19-60-2764
Publicerad2020-01-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsspåret, utbildningsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-26
Referensnr
19-60-2764
Publicerad
2020-01-10

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Är du en fena på administration och vill arbeta i en organisation som har barns lärande som hjärtefråga? Sök du tjänsten hos oss och bli en viktig pusselbit för förskolorna kring Samset, Bymarken och Skänkeberg i Jönköping. Tjänsten är en delad tjänst vilket innebär att du kommer serva 3 rektorer med administrativa arbetsuppgifter, och du sitter placerad på Hissingskullens förskola.

Välkommen till oss
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om personalplanering, så som schemaplanering, vikarieanskaffning och hantering av personaluppgifter. Detta sker i systemen Visma, Multi Access, Time Care Pool, samt Procedo. Arbetsuppgifter som bland annat fakturahantering, beställningar och kommunicering med medarbetare på olika sätt kan också komma att bli aktuella. Du kommer även att vara ett stöd för arbetslagen på förskolorna.

Din kompetens
Du har en administrativ utbildning samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är en självklarhet för dig att använda datorn i ditt dagliga arbete och du har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. Det är meriterande om du har goda färdigheter i systemen Visma, Multi Access, Time Care Pool och Procedo.
Som person är du strukturerad och organiserad i ditt arbete och har ett flexibelt arbetssätt, då vi arbetar efter en planeringsprocess. Du är även stabil och stresstålig då det som administratör handlar om att vara aktiv i flera saker samtidigt.
Du ska även ha en god samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper då vi söker en kollega som vill vara med och bidra till en bra förskoleverksamhet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Urval och intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan idag.

Vill du veta mer
Cristin Forsgren Sörman, rektor 036-103703
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.