search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Systemtekniker IT

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsIT-Avdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-03-09
Sista ansökningsdag2020-01-31
Referensnr20-04-0001
Publicerad2020-01-14
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
IT-Avdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-03-09
Sista ansökningsdag
2020-01-31
Referensnr
20-04-0001
Publicerad
2020-01-14

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vi söker dig som vill vara med och stödja våra verksamheter att göra kloka och hållbara val i det digitala landskapet.

Avdelningen ansvarar för Kommunens IT-verksamhet och telefoni. Vi står för helhetstänket och har den totala överblicken. Genom att vara nytänkande och flexibla är vi en möjliggörare i Kommunens digitaliseringsarbete. Vi är i en utmanande fas som ställer stora krav på digitala förändringar. 

Din roll
Huvudansvarsområde är print med allt från utveckling av kommunens printmiljöer till support. Du trivs med ett högt tempo och mycket kundkontakt samt är duktig på att skapa och upprätthålla kontakter. Du är bekväm med tekniken och hänger med i utvecklingen inom området. Du hjälper och stödjer verksamheterna med befintliga printlösningar, t e x med felsökning. En stor del av arbetet innebär rådgivning och information till verksamheterna kring möjligheter och lösningar med fokus på kvalitet och hållbarhet. Du följer upp printavtal och ansvarar för att miljön anpassas utifrån verksamhetens behov och gällande avtal. Arbetet innebär också att utveckla strategier och bidrar till utveckling av metoder och arbetssätt inom området.

Mycket kontakter i en mångfasetterad organisation med skiftande behov kräver inte bara helhetssyn och flexibilitet. Det kräver även att du är duktig på att anpassa sättet att förmedla information till mottagaren samt att du har en drivkraft och vilja att hjälpa och leverera bästa lösningen för respektive verksamhet.         

Vi söker dig som har
- en högskole- alternativt KY-utbildning inom IT
- några års erfarenhet av att ha arbetat som printtekniker i stora miljöer 
- erfarenhet av printköer och säkra utskrifter, Follow me print
- kunskap om Windows serverplattform
- kunskap om mjukvarorna Equitrac och SafeQ 


För frågor kontakta enhetschef Daniel Alvudd, tfn 036-10 2260, daniel.alvudd@jonkoping.se
Fackliga företrädare för Vision är Kenneth Axelsson, tfn 036-10 5644


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten!
 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.