search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Lärlingens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-01-26
Referensnr20-71-0008
Publicerad2020-01-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-01-26
Referensnr
20-71-0008
Publicerad
2020-01-10

Vilka är vi?
Lärlingen är ett gemytlig boende beläget på söder i Huskvarna, med närhet till både buss och tåg för god kommunikation. Vi har en egen restaurang som är öppen och välkomnande för alla. Lärlingen är ett så kallat älh-boende, vilket innebär att det är ett äldreboende med hemtjänst/ beviljade insatser. Hos oss finns det 30 lägenheter och här arbetar personalen i hela huset.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner samt ett arbetssätt som förutsätter ett salutogent förhållningssätt.
Vi är en sammanhållen enhet som jobbar i team och vi har alltid den boendes välmående i fokus. Det är viktigt att du som omvårdnadspersonal ska trivas och må bra hos oss. Vi värderar dig som medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi söker dig som är självgående, ansvarsfull och flexibel. Som person har du en god förmåga att planera och utföra ditt arbete samt är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Rifa Gazrawi. Enhetschef 036-10 75 81
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.